Päärynävartalolle sopivat vaatteet

päärynävartalo"

Päärynävartalossa lantio on hartioita leveämpi. Olkapäät ovat melko luisut, rinnat pienet ja vyötärö kapea, kun taas leveä lantio ja paksut reidet korostuvat. Päärynävartalossa ylävartalo voi olla jopa kaksi kokoa pienempi kuin alavartalo.


Nosta painopistettä leveästä lantiosta ja paksuista reisistä ylös kaula- ja hartiaseudulle ja vyötäröön. Oikeilla asuvalinnoilla päärynävartalo voidaan muokata tiimalasivartaloksi.


Päärynävartalolle sopivat materiaalit ja leikkaukset


Suosi:
• Jersey, mokka, nahka, neuleet yläosissa
• Runsaat hihat
• Mattapintaiset alaosat

Vältä
• Kapenevat alaosat
• Hihattomat paidat
• Kiiltävät materiaalit lantiolla

Tuo päärynävartalon yläosaan runsautta vaakamallisilla leikkauksilla, poimutuksilla, röyhelöillä ja muilla yksityiskohdilla. Suosi jerseytä, mokkaa, nahkaa, kiiltäviä pintoja ja neulepuseroita.


Neutraloi alaosaa selkeillä ja pystylinjaisilla leikkauksilla ja mattapintaisilla materiaaleilla.



Päärynävartalolle sopivat paidat ja puserot


Päärynävartalolle sopivat paidat ja puserot

Suosi leveitä ja ryhdikkäitä kauluksia, venepääntietä ja leveää v-pääntietä, laakakauluksia ja epoletteja. Olkatoppaukset tuovat päärynävartalon ylävartaloon ryhtiä. Myös mahtipontiset korvakorut tuovat painoarvoa vartalon yläosalle ja korostavat kasvoja.



Päärynävartalomallista löytyy usein myös upea vyötärö, jota kannattaa korostaa kaikilla asuvalinnoilla ja luoda siten mielikuvaa tiimalasivartalosta. Siksi päärynävartalolle sopii hienosti kietaisumallinen paita tai näyttävää vyö, joka korostaa reilusti vartalon kapeinta kohtaa. Suosi materiaaleissa jerseytä, mokkaa, nahkaa ja neulepuseroita, joissa yhdistellään eri vahvuisia neuloksia ja mielenkiintoisia pintoja. Vältä niukkoja ja hihattomia paitoja, sillä ne kaventavat yläosaa entisestään.


Kokosimme päärynävartalolle sopivat paidat ja puserot samalle sivulle:
• Osta päärynävartalolle sopiva paita tai pusero






Päärynävartalolle sopivat housut ja hameet


Paarynavartalolle sopivat housut ja hameet

Panosta istuviin, tummiin housuihin, joissa ei ole ylimääräisiä yksityiskohtia tai laskoksia. Valitse farkut, joiden vyötärölinja on melko matalalla ja suoralinjainen tai levenevä lahje.


Juuri polvien yläpuolelle tai polven puoliväliin ylettyvä hameen helma pukee päärynävartaloa, ja hameessa voi olla hillitysti laskostusta.

Vältä lantiota korostavaa tiukkaa vyötärölinjaa, kiiltävillä, paksuja ja jäykkiä kankaita, tulppaani- ja kynähameita ja koko pituudelta suoria ja väljiä housuja.


Kokosimme päärynävartalolle sopivat housut ja hameet samalle sivulle:
• Osta päärynävartalolle sopivat housut tai hame









Päärynävartalolle sopivat mekot

Paarynavartalolle sopivat mekot

Valitse mekko, jossa katseenvangitsija on ylhäällä. Päärynävartalon parhaita puolia korostavat parhaiten venepääntiet, leveät v-pääntiet, laakakaulukset, epoletit ja ryhtiä tuovat olkatoppaukset, pussi- ja holkkihihat.


Juuri polvien yläpuolelle tai polven puoliväliin ylettyvä helma pukee päärynävartaloa, ja mekon helmassa voi olla hillitysti laskostusta.


Pärynävartalon yleinen pukeutumismoka on valita A-mallinen, hihaton mekko, joka korostaa ylävartalon niukkuutta entisestään ja luo suoran levenevän linjan alavartaloon. Myöshyvin niukkalinjaiset mekot korostavat yläosan kapeutta.


Kokosimme päärynävartalolle sopivat mekot samalle sivulle:
• Osta päärynävartalolle sopiva mekko






Päärynävartalolle sopivat asusteet


Paarynavartalolle sopivat asusteet

Tuo volyymia vartalon yläosaan runsailla ja kuvioiduilla huiveilla ja näyttävillä korvakoruilla. Valitse kenkien tai saappaiden sävyyn sopivat sukkahousut, jotka luovat jaloille vaikutelman pituudesta.

• Osta huivi: Boozt.com - Ellos.fi - EMP.fi - Varusteleka.fi


• Osta korvakorut: Boozt.com - Ellos.fi - EMP.fi


• Osta sukkahousut: Boozt.com - Ellos.fi - EMP.fi











Päärynävartaloa lähellä olevat vartalotyypit


tiimalasivartalo vaatteet H-vartalo vaatteet omenavartalo vaatteet

Jokainen meistä on yksilö, ja siksi on enemmän sääntö kuin poikkeus, että oma vartalotyyppi on yhdistelmä kahta eri perustyyppiä. Päärynävartaloa lähellä ovat naisellisen leveälanteinen ja isopovisempi tiimalasivartalo, kauttaaltaan suoralinjainen H-vartalo sekä omenavartalo, joka kätkee sisäänsä jonkun toisen vartalotyypin.