Tiimalasivartalolle sopivat vaatteet

tiimalasivartalo

Tiimalasivartalon eli X-vartalon lantiolla ja povessa on muotoja ja vartalon hartialinja ja lantio ovat tavallisimmin liki samassa linjassa. Leveä lantio lähtee kaartumaan jo ylälantiolta lähtien ja jalat saattavat vaikuttaa suhteellisen lyhyiltä. Vyötärö on hyvin selkeä ja kapea.


Tiimalasivartaloita on sekä lievempiä että kurvikkaampia. Mahdolliset lisäkilot kertyvät poveen, lantiolle ja reisiin.


Tiimalasivartalolle sopivat materiaalit ja leikkaukset


Suosi:
• Kaarevat linjat
• Joustavat materiaalit
• Täysvinoon leikatut kankaat

Vältä:
• Suorat leikkaukset
• Vyötärön ylikorostaminen
• Kankeat materiaalit

Suosi kaarevia linjoja ja leikkauksia ja pehmeitä ja laskeutuvia materiaaleja. Tiimalasivartalon vaatteissa hyvä istuvuus on erityisen tärkeää.

Vältä kuitenkin vyötärön liiallista korostamista ja voimakkaasti leveneviä hameita ja mekkoja, jotta vartalon yläosa ja lantio eivät näytä liian leveiltä. Myös laatikkomaiset ja telttamaiset vaatteet luovat tiimalasivartalosta paksun vaikutelman.


Tiimalasivartalolle sopivat paidat ja puserot


Tiimalasivartalolle sopivat paidat ja puserot

Pyöreät ja V-malliset pääntiet ja kaulukset tasapainottavat suurta povea ja myötäilevät vartalon luontaista mallia. Suosi kaarevia leikkauksia, pehmeitä ja laskeutuvia materiaaleja, kietaisumallisia ja vyötärölta tiukkoja tai kiristettäviä paitoja.Kokosimme tiimalasivartalolle sopivat paidat ja puserot samalle sivulle:
• Osta tiimalasivartalolle sopiva paita ja puseroTiimalasivartalolle sopivat housut ja hameet


Tiimalasivartalolle sopivat housut ja hameet

Tiimalasivartalomallille istuvat erityisen hyvin korkeavyötäröiset farkut, jotka istuvat lanteille ja vyötärölle napakasti ja joiden lahje on suora tai hieman levenevä. Parhaimmillaan farkut korostavat lantion ja vyötärön välistä kaarta näyttävästi.Tiimalasivartalolle sopivat leveälle lantiolle tyköistuvat, tulppaaninmalliset ja levenevät hameet. Vältä kuitenkin liian voimakkaasti levenevää helmaa ja vyötärön ja lantion seudun raskasta rypytystä, jotka korostavat vartalon alaosan leveyttä liiaksi.

Kokosimme tiimalasivartalolle sopivat housut ja hameet samalle sivulle:
• Osta tiimalasivartalolle sopivat housut tai hameTiimalasivartalolle sopivat mekot


Tiimalasivartalolle sopivat mekot

Suosi kaarevia, naisellisia ja vartalonmyötäisiä linjoja ja leikkauksia, V-mallisia tai pyöreitä päänteitä ja pehmeitä ja laskeutuvia materiaaleja. Tulppaaninmalliset, kellotetut, empire-linjaiset ja kietaisumekot pukevat X-vartalomallia hyvin. Mekon helma voi olla näyttäväkin, jotta kontrasti hoikan vyötärön ja leveän helman välillä korostuu.

Vältä liiallista helman runsautta ja tiukkaa vyötäröä, jotka saavat poven ja takapuolen näyttämään normaalia suuremmilta. Myös suorat ja jäykät helmat luovat kantajastaan ison vaikutelman.


Kokosimme tiimalasivartalolle sopivat mekot samalle sivulle:
• Osta tiimalasivartalolle sopivat mekotTiimalasivartalolle sopivat asusteet


Tiimalasivartalolle sopivat asusteet

Korosta vyötäröä kapeimmasta kohdasta leveällä vyöllä.
• Osta vyö: Boozt.fi - Ellos.fi

Tiimalasivartalolle sopii miltei kaikenlaiset huivit. Tyylikäs ja hillitty huivi tulee tarpeeseen etenkin, jos paidan tai mekon kaula-aukko on tilanteeseen nähden turhan syvä tai paljastava.
• Osta huivi: Boozt.com - Ellos.fi


Tiimalasivartaloa lähellä olevat vartalotyypit


y-vartalo vaatteet paarynavartalo vaatteet omenavartalo vaatteet

Jokainen meistä on yksilö, ja siksi on enemmän sääntö kuin poikkeus, että oma vartalotyyppi on yhdistelmä kahta eri perustyyppiä. Tiimalasivartaloa lähellä ovat naisellisen leveälanteinen ja pienipovisempi päärynävartalo, y-vartalo, jonka yläpainotteinen vaikutelma tulee joko leveistä hartioista tai runsaista rinnoista, sekä omenavartalo, joka kätkee sisäänsä jonkun toisen vartalotyypin.


Mikä osa vartalostasi erityisesti kaipaa tasapainotusta?
Leveä lantio: Tutustu myös lanteikkalle päärynävartalolle sopiviin vaatteisiin
Runsas povi: Tutustu myös isopoviselle Y-vartalolle sopiviin vaatteisiin
Pehmeät linjat: Tutustu myös plus-koon mallistoihin